Over PlayMoto.NL

PlayMoto.NL is mijn privé website met als onderwerpen de Playmobil® motoren sets, mijn privé collectie en het in- & verkopen van dubbele & moeilijk verkrijgbare sets.
Sinds 2016 verkoop ik al via diverse online verkoopsites zoals Ebay, Marktplaats en Bricklink. Inmiddels verkopen wij als bedrijf alleen nog via onze eigen PlayMoto Toys webshop, Ebay en Bricklink. Marktplaats is heel erg populair in Nederland, maar kost meer moeite en ellende, dan dat het oplevert.

Doelen van PlayMoto.NL & PlayMoto Toys

image

Primair: verkopen via de PlayMoto Toys eigen webshop

Ten tweede : De privé collectie van PlayMoto laten zien; De geschiedenis en verschillende uitgebrachte motoren en truck's gerelateerde sets van Playmobil® laten zien.

Ten derde : Zoveel mogelijk energie neutraal werken, door zoveel als mogelijk is te recycelen van materialen en verpakkingen, en afval gescheiden af te voeren..

Naast het leveren van de informatie, schrijft PlayMoto ook blogs, deelt zijn collectie en zoals eerder gezegd het in- en verkopen van nieuwe & gebruikte Playmobil® sets in onze eigen webshop.

Gedurende de jaren sinds mijn jeugd heb ik veel Playmobil® motoren- & vrachtwagen gerelateerde sets verzameld. Vaak zaten bij de partijen die ingekocht werden ook onderdelen en sets die ik niet kon gebruiken, maar voor anderen wel nuttig of interessant kunnen zijn. Zodoende ben ik die sets en onderdelen gaan verkopen via Ebay en Marktplaats, maar nu via onze eigen webshop. De opbrengsten uit die verkopen gebruik ik weer om zowel mijn hobby te bekostigen als deze website en webshop te onderhouden.

Door de positieve groei in verkopen van Playmobil® sets en onderdelen over de hele wereld, kwam ik op een belangrijk beslispunt in mijn uit de klauwen gegroeide hobby. Het op deze manier blijven doen of er volledig voor gaan en mijn droom proberen waar te maken: Een eigen en echt Playmobil® winkel openen in het Westland, gevuld met alleen maar Playmobil®?
1 december 2015 veranderde mijn hobby naar mijn bedrijf, nadat ik PlayMoto Toys® officieël heb geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Den Haag, NL.
Vanaf dat moment is deze website de thuisbasis voor PlayMoto Toys & PlayMoto´s blog en collectie.

 

 

Wie is PlayMoto? De persoon achter de naam

Getrouwde, 43 jarige grijze wordende man en trotse inwoner van het Westland in het westen van ons mooie Nederland!
Samenwonend met mijn grote trots en alles, mijn vrouw, onze dochters & zoon. Fulltime werkzaam bij Rijkswaterstaat als Weginspecteur IM+. zowel in de dienstauto als op de motor. Dit is ook een belangrijke basis voor mijn interesse in alles wat met motoren, vrachtwagens en sneeuwschuivers te maken heeft.

PlayMoto - Eigenaar

Wat doet PlayMoto ToysDiensten van PlayMoto.NL

Wat doet PlayMoto.NL en wat kun je vinden op onze site?

  • In- & Verkopen van nieuwe & gebruikte Playmobil® sets & onderdelen
  • In- & Verkopen van Playmobil® verzamelaars items & boeken
  • De privé collectie tonen
  • Achtergrond informatie en stukje geschiedenis tonen
  • Blogs schrijven

 

Wat is PlayMoto Toys?Impressum ⁄ Bedrijfs informatie

PlayMoto Toys ⁄ PlayMoto.NL
Eigenaar: Martin Frankena

Adres:
's-Gravenzande
Nederland

Contact informatie:
e: info@playmoto.nl
I: www.PlayMoto.NL
I: www.PlayMotoToys.NL
t: @PlayMoto_NL
P: PlayMoto Toys
FB: PlayMoto Toys

Financieële informatie:
KvK: 64682250
Btw: NL129713326B02
IBAN: NL71ABNA516034626
BIC: ABNANL2A

Algemene Voorwaarden:
2019: PlayMoto Toys Algemene Voorwaarden

Waar verkopen wijPlayMoto Toys webshop

Waar kan ik jullie producten kopen?