Mijn Blogs

"Nieuwsgierigheid ligt aan de basis van succes"

 

Nederlands voortaan als hoofdpagina

Nederlands & English

Geplaatst september 2019 Blog, Website

Vanaf het begin was deze website in het Engels. Vanaf vandaag, komt iedereen eerst op het Nederlandse deel van onze website.
Om naar het Engelse deel te gaan, kunt u op de homepage op de Engelse vlag klikken.

 

English:
We started this website in English, but as we are Dutch, we decided to change this back to Dutch being the main landing page and language. For our English speaking visitors, we do still have and mantain our English part of the site. You can get there by simply klicking on the English flag on the mainpage.

Terug naar boven

3-3-2019: Opening van onze nieuwe webshop

new webshop

Geplaatst februari 2019 Blog, Website

Wij willen jullie graag allemaal verwelkomen in onze nieuwe webshop: PlayMotoToys.nl
approved
De laatste weken ben ik heel erg druk geweest om de webshop gereed te maken en te vullen met onze producten. Er wordt nog steeds hard gewerkt om al onze producten in de webshop te krijgen, maar dat kost meer tijd dan verwacht.
In de tussentijd is onze shop wel geopend, zodat iedereen alvast een kijkje kan nemen en kan kopen.
Onze producten blijven ook verkrijgbaar via Ebay, maar de prijzen in de webshop zullen lager zijn en meer producten op voorraad.

Kom langs, kijk rond, maak een account aan en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je geen belangrijk nieuws en aanbiedingen in onze shop mist! De eerste 50 betalende klanten krijgen een leuke verrassing.
Hou ook onze twitter account in de gaten voor meer nieuws.

Zie jullie snel in onze nieuwe webshop @ PlayMotoToys.nl!

Terug naar boven

Verhuizen naar een nieuwe webshop

new webshop

Geplaatst februari 2019 Blog, Website

De afgelopen weken zijn we achter de schermen hard aan het werk geweest. Dat is een van de redenen, dat er weinig updates en nieuws op onze website hier geplaatst is, en daarvoor onze excuses.
De webshop gereed maken en vullen met onze voorraad, alle juridische zaken die erbij komen kijken etc. etc. namen veel meer tijd in beslag, dan wij vooraf ingecalculeerd hadden.
Zodra alles gereed is, zal onze nieuwe webshop een goede winkel ervaring voor kinderen, volwassenen, grootouders en verzamelaars bieden.

We doen ons best om de webshop z.s.m. in orde en online te krijgen. Beter in 1x goed, dan snel met problemen ;-)
Zie jullie snel in onze nieuwe webshop @ PlayMotoToys.nl De geplande opening is 3 maart 2019.

Terug naar boven

Bezoek aan de SpielwarenMesse 2019

70 years speilwarenmesse

Geplaatst januari 2019 Blog, Website

Dit jaar gaan we weer naar de SpielwarenMesse of Toyfair 2019. Ons laatste bezoek daar was in 2016.
Zien we jou daar? Stuur ons een berichtje via twitter en misschien zien we elkaar in Neurenberg.

Terug naar boven

Sneak preview: PlayMoto Verhalentijd

new

Geplaatst januari 2019 Blog, Website

Hier ziet u een sneak preview van een nieuw onderdeel op PlayMoto.NL. De planning is om dit in februari 2019 op de site te hebben.
Er komt iets aan bij de Klickies van PlayMoto.NL, en jij kunt het verhaal hier volgen!

Truckin' storytime

 

Terug naar boven

Update van de PlayMoto.NL website

construction

Geplaatst januari 2019 Blog, Website

De website is het laatste jaar een beetje verwaarloosd, doordat ik de toekomst voor de website en het bedrijf uit moest vogelen. Een website als deze vergt veel onderhoud en werk, vooral aangezien ik het zowel in het Engels als Nederlands moet plaatsen. Kan dat het beste als simpele en lichtgewicht html en css gebaseerde website, of de overstap maken naar een meer flexibele en makkelijk te gebruiken content management system? Tot nu toe heb ik nog steeds geen besluit genomen wat voor mij de beste keus is, maar dat ik een keuze moet gaan maken in 2019 is zeker.

In 2019 zal er zeker veel gaan gebeuren op deze website, nieuwe inhoud, meer foto's van mijn verzameling, nieuwe set reviews etc. etc. Blijf ons volgen!

instructions for the crew

 

Terug naar boven

Shoppen @ PM-Funstore Düsseldorf

PM-Funstore Duesseldorf

Geplaast in mei 2018 Blog, Website

In Mei 2018 ben ik met mijn familie wezen shoppen in Düsseldorf, Duitsland. Op de agenda stond een bezoekje aan de Playmobil Funstore in het Arcaden winkelcentrum. Daarna hebben we nog een bezoek gebracht met de metro aan het centrum van de stad, en nog meer inkopen gedaan.
De Playmobil Funstore in het Arcaden winkelcentrum is te vinden op de onderste verdieping, en is grotendeels gelijk aan de Funstore in Recklinghausen.

Terug naar boven

Terug naar boven

PlayMoto Toys nu ook op Facebook

New site

Geplaatst in juni 2017 Blog, Website

PlayMoto Toys heeft nu ook zijn eigen Facebook pagina en groep. Volg en like ons ook!

Terug naar boven

GEEN verzending met DHL meer!

NO more DHL

Geplaast in mei 2017 Blog, Website

Wij verzenden niet meer met DHL. Deze beslissing is genomen na enkele zeer vervelende en slechte ervaringen met DHL, waarbij pakketten beschadigd aangekomen zijn bij klanten. De verzendtijd was veel langer dan normaal, en DHL klantenservice heeft ons totaal niet geholpen met de claim.

DHL Claims heeft officieël onze klacht afgewezen die we voor onze klant aangemaakt hadden. Het pakket was hier onbeschadigd verzonden en kwam zwaar beschadigd aan in Spanje. Zowel de verzenddoos als de producten in de doos waren beschadigd, duidelijk als gevolg van onjuiste behandeling tijdens het verzendproces. Wij hebben DHL voorzien van alle bewijzen en foto's, en nog bleef DHL volhouden dat er geen bewijs was van schade als gevolg van het transport door DHL.

damaged box 1 damaged box 2

Wij willen nogmaals onze excuses aanbieden aan al onze klanten, die beschadigde pakketten ontvangen hebben die verzonden zijn met DHL. Zorg er wel ten alle tijde voor, dat u het pakket controleert VOORDAT u het aanneemt..
Van nu af aan verzenden wij uitsluitend en aangetekend met PostNL.

Terug naar boven

Herrieden PM-Distributie outlet-sale

new

Geplaast in mei 2017 Blog, Website

PM distribution center Herrieden

Elk jaar heeft Playmobil een grote outlet-sale in het distirbutie centrum in Herrieden, Duitsland. Wij hoorden hiervan via een PM fan forum, en wilden daar uiteraard heel graag naar toe gaan. Het enige probleem voor ons is, dat wij aan de Noordzee kust wonen en Herrieden ligt in de deelstaat Beieren in Duitsland, ongeveer een uurtje voor Neurenberg.

Mijn lieve vrouw besloot daarom om er samen met onze jongste dochter Fleur een weekendtrip van te maken, met zowel een bezoek aan Herrieden, de outletshop in Dietenhofen bij de fabriek en natuurlijk het Funpark met shop in Zirndorf. We hebben een leuk gatshuis geboekt in de buurt van Neurenberg en zijn op vrijdag daarheen gereden. De verkoop was op zaterdag en zondag, maar wij kozen ervoor om de zaterdag te gaan, zodat we op zondag weer terug naar huis konden rijden.

Het weer was bewolkt op zaterdag, maar het zonnetje deed ook goed zijn best en verwarmde de boel nog prima tussendoor. Er was regen en een enkele onweersbui voorspeld, maar die kwamen pas tegen het begin van de middag.
Na een heerlijke ontbijt in het gasthuis, zijn we naar Herrieden gereden. Al bij de afrit van de snelweg, kwamen we in de file voor het distributiecentrum, er waren meer mensen die inkopen wilden doen.

 

Terug naar boven

New Motorcycle arrivals

Posted in october 2015 Blog, Website

Some new additions have arrived in the PlayMoto residence. First up are the complete 2nd series of the collector series made by Playmobil®, sets 5522-5527.
They are now in my display cabinets aswell as MISB in storage. The Playmobil shop display is also added to my collection.

Motorcycles from the Collectors serie 2 Boxes from the Collectors serie 2 Display of the Collectors serie 2
Terug naar boven

Launch of the new PlayMoto.NL site!

New site

Posted in october 2015 Blog, Website

Today my new PlayMoto.NL site is launched. Still not finished, due to some issues, but it will be finished this week. Please take a look around and share your thoughts about my new site.

PCC: Collector of the Month August

Image 03

Posted in august 2015 Blog

PlayMoto was voted Collector of the Month (CotM) by the PCC-team for August 2015.

This is a great honor for me, and i'm really thrilled to have received this award for my collection.

 

Every month the PCC-team selects a collector from the PCC as CotM. To be eligable for this, you must be a member of the PCC, and write a blogpost on the PCC site about your collection. The CotM receives a certificate, a special badge on his avatar and a discount in the Playmobil® shops or funstores.

You can find the announcement and article about CotM August 2015 here.
More information about CotM at the PCC can be found here.

Terug naar boven

Terug naar boven